12. joulukuuta 2012

Land of forest and snow


Snow covers the ground once again. It's so fucking cold, I can not take it anymore. I just wanna found my place and warm up a little while. But I can't stop right now. 
I'm walking alone through the storm, seeking warriors at my side. So raise your swords my brothers, and walk beside me. This battle is our showdown, and 
maybe the last one. We need more warriors. Take your horses my friends, and come with me. 
We do not show mercy, and we do not give up without a fight.


Kuulen laulua päässäni, mutta musiikki on vaiennut. Sanoja saan kirjoitettua, mutta musiikin teko ei onnistu. Haluan, ja rakastan tehdä musiikkia, mutta inspiraationi on hävinnyt johonkin. Toivoisin tosin sen tulevan takaisin. Tunnen kulkevani tätä musiikillista polkua täysin yksin, mutta silti minulla on ystäviä vierelläni tukemassa. Tunnen pettäneeni itseni ja kaikki jotka ovat musiikistani nauttineet. Silti en luovuta, jatkan sanojen kirjoittamista, ja yritän saada musiikin takaisin soimaan. Helppoa se ei tule olemaan, mutta uskon onnistuvani siinä. Viellä aijon raskaan melodisen musiikin ystävät tehdä iloisiksi, ja antaa kansa kunnan nauttia musiikista joka ei ole aikoihin soinut.


Kuulen kuinka kylmä lumi nitisee kenkieni alla, kun kävelen ulkona. Tunnen kuinka kylmä tuuli puhaltaa suoraan kasvoihini. Tunne ei ole miellyttävä, mutta silti nautin siitä. Lumi on parasta mitä voi olla. Se tuo tänä pimeänä aikakautena pienen valonhäivähdyksen. Se on niin vaaleaa ja puhdasta. Paitsi kaupungeissa, mutta täällä meidän omalla pienellä maatilallamme. On vain niin kaunista katsottavaa illalla pimeällä kuinka nuo pienet, niin vaaleat lumihiutaleet laskeutuvat taivaalta. Talvi on kaunis ajanjakso. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti