1. joulukuuta 2012

Life behind the guitarLife behind the guitari:ssa kirjoitan jotain pientä kitara touhuista ja muistakin soittelu hommista. Tosiaan olen siis soittanut kitaraa noin 12vuotta, ja suurimmaksi osaksi olen soittanut raskasta mettallia, mutta kyllä myös suomipoppikin onnistuu ja suomi rokki. 


Minulla on ollut kaksi bändiä joiden kanssa olemme käyneet keikoilla. Viimeisin keikkamme oli Lahdessa 2011 jotka siis olivat yo-juhlat. Otimme kitaristi laulajamme vanhempien vanin ja lähdimme kohti määränpäätä, tietysti Hämeenlinnan musiikkikaupan kautta, josta piti hakea viimeiset tarvikkeet. Ja en vielä maininnut, että kyseisen bändi nimi oli ¨Vahinko Laukaus¨. Tosin jouduimme lopettamaan toimintamme tuolla nimellä, koska nimi oli jo käytössä. Tosin soittelumme loppui totaalisesti kun meidän lähti reenikämppä alta. Olemme nyt alkaneet tämän rumpalin kanssa soittelemaan silloin tällöin uudestaan, ja yritämme nyt koota uutta bändiä. 


Tälle toiselle bändillemme emme koskaan keksineet nimeä, mutta näiden kanssa sitten soittelimme raskasta metallia. Soitimme kotiteollisuudesta aina Lamb Of Godiin asti ja siitä eteenpäin. Omia biisejä oli kasassa sun muuta, mutta soitot loppuivat kun kitaristi solisti lähti armeijaan, mutta rumpalin kanssa olemme edelleen jatkaneet toimintaamme normaaliin tyyliin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti